header3
DIENSTEN

HOUTEN VLONDERS & BESTRATING

Groene aanslag op uw houten vlonder of bestrating? Bijna iedereen heeft er last van. Algen en schimmels grijpen hun kans op vochtige- en schaduwrijke plekjes op uw terras. Het gevolg? Verkleuring, mosgroei en een glad, gevaarlijk oppervlak. Lees op deze pagina wat u hiertegen kunt doen.

Waarom reiniging met de hogedrukspuit niet voldoende is​

Even uw terras schoonspoelen met de hogedrukspuit? Toch niet zo’n goed idee. Een hogedruk maakt niet alleen je tegels schoon. Je spuit ook direct het voegzand tussen de tegels vandaan. Bovendien verspreiden zich allerlei sporen van algen, mos en andere bacteriën. Door deze verspreiding groeit het snel weer terug, ook op plekken waar u (of uw buren) er eerder geen last van hadden!

SoftWash reiniging van uw terras

SoftWash is misschien nog niet heel bekend in Nederland, maar maakt een gigantische groei door. In Amerika doen ze niet anders. De SoftWash techniek, zoals we deze noemen, bestaat uit een combinatie van biologisch afbreekbare stoffen op waterbasis. Wij gebruiken de reinigingsmiddelen van SoftWash Systems. Onze methode pakt het probleem aan bij de bron. Zo heeft u naast een schoon oppervlak, ook een gedesinfecteerd oppervlak, vrij van algen en schimmels.

Uw houten vlonders of bestrating laten reinigen?

× WhatsApp ons