header3
DIENSTEN

Gevel schoonmaken

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke manier om alle muren van uw gevel te laten schoonmaken en grondig reinigen in de regio Wassenaar, Zuid-Holland? Het gespecialiseerde team van Softwash Totaal uit Den Haag werkt met lage druk, met 100 % biologisch afbreekbare producten. Een professionele gevelreiniger behandelt alle soorten gevels zonder deze te beschadigen. Vanwege de hoogwaardige technologie die wij inzetten tijdens het reinigen van alle muren van uw gevel in de omgeving van Wassenaar, Zuid-Holland, ontstaat er geen beschadiging aan de ondergrond.

Uw gevel laten reinigen? Wij komen vrijblijvend bij u langs.

Uw gevel laten schoonmaken door een professionele gevelreiniger

Wilt u de gevel van uw woning, kantoor of bedrijfspand laten schoonmaken? Softwash Totaal is gespecialiseerd in kwalitatief gevelonderhoud, waaronder een gevelreiniging van ieder type gevel en heeft een groot werkgebied in provincie Zuid-Holland. Door onze hoogwaardige lagedrukreiniging-technieken, blijft uw geschilderde, bakstenen of gestucte gevel onbeschadigd. Wij hebben voor elke klus een professionele gevelreiniger klaarstaan met de nodige kennis en kunde om iedere opdracht af te ronden met een prachtig eindresultaat. Wilt u ook de muren van uw gevel in de omgeving van Wassenaar of op andere locaties in Zuid-Holland laten reinigen door onze gespecialiseerde vakmensen? Ons team staat voor u klaar met een verfrissende en kwalitatieve gevelreiniging.

Wij gaan verder dan kwalitatieve gevelreiniging

Het laten schoonmaken van uw gevel, laat u over aan één van onze professionele gevelreinigers. Wij voorzien u van een kwalitatieve en volledige reiniging van uw gevel zonder schade aan de ondergrond, ongeacht het type gevel. Daarnaast verlenen wij nog andere diensten die vallen onder dak- en gevelreiniging. Ons bedrijf is naast het reinigen van de muren van uw gevel, ook gespecialiseerd in het reinigen van uw dak. Ook overige buitenoppervlakken, zoals whiteroofs en damwandbeplating staan wij voor u klaar.

Vraag een offerte aan voor het laten schoonmaken van uw gevel

Wilt u uw gevel laten schoonmaken? Een professionele gevelreiniger komt vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vraag vrijblijvend een offerte aan door ons contactformulier in te vullen. Wij trachten u zo snel mogelijk de exacte kosten van de reiniging van uw gevel door te gevel. Als u vragen heeft, kunt u ook een e-mail sturen naar info@softwashtotaal.nl. Wij vertellen u graag meer over het laten schoonmaken van uw gevel.

× WhatsApp ons