header3

Wat gaat dakonderhoud kosten?

Vraagt u zich af wat een grondig dakonderhoud u gaat kosten? Wel, dat hangt uiteraard af van welke diensten Softwash Totaal uit Den Haag voor u uitvoert. Elk project is ook uniek. Hierdoor verschillen de prijzen van ons dakonderhoud ook. Van één ding mag u zeker zijn; u krijgt waar voor uw geld!


Lagedrukreiniging
Biologisch afbreekbare producten
Hoogwaardige technologie

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

Deze variabelen binnen dakonderhoud bepalen de kosten

De kosten van uw dakonderhoud hangen heel hard af van welke diensten binnen dakonderhoud u vraagt. Zo kost de volledige reiniging van uw dak meestal wel meer dan enkel de behandeling van enkele producten. Verder is de grote van uw dak een grote bepaler van de prijs. De kosten voor het onderhouden van het dak van een bedrijfsgebouw vraagt om meer tijd van onze medewerkers dan van een kleine gezinswoning. Maar de kosten verschillen ook tussen vrijstaande woningen, rijwoningen of de vorm van het dak.

gevel

Uw pand als nieuw met softwash totaal!

Vraag een offerte aan voor een prijsidee

Wilt u een gerichter idee krijgen van de kosten van een grondig dakonderhoud door ons dak- en gevelreinigsbedrijf? Dan kunt u best een offerte aanvragen via ons contactformulier. Geef daarin even mee over wat voor dak het gaat en een schatting van de grootte. Vertel ons ook wat u verwacht van het onderhoud. Door al deze gegevens met ons te delen, kunnen wij een gerichtere prijs geven op de offerte.

softwash logo

100% biologisch afbreekbaar

Water en energie besparend

Langer blijvende resultaten    × WhatsApp ons